SÚŤAŽ

Zlatíčka ♥

Od októbra 2014 funguje na FB stránke vždy prvý deň v mesiaci (niekedy aj v iný deň) súťaž o jeden z mojich výrobkov. Túto súťaž som pre Vás pripravila ako poďakovanie sa za Vašu stálu priazeň :* Pravidlá súťaže boli jednoduché, kto pod zverejnenú fotku s označením "DARČEK" ako prvý napísal akýkoľvek komentár, tomu som daný výrobok vždy rada poslala :* Nie každému z Vás sa však tento spôsob súťaže páčil a tak prebehlo hlasovanie ako budem ďalej tieto darčeky rozdávať. 

Odhlasovali ste si (44:23), že máte záujem o nový spôsob súťaže a to taký, že komentovať je možné počas celého 1.dňa v mesiaci a výhercu vylosujem spomedzi všetkých komentujúcich pod danou fotkou. A tedaaa:

SÚŤAŽ č.1 - slimačie tempo v klídku

Pravidlá sú teda jednoduché - vždy prvý deň v mesiaci zverejním fotku s označením "darček" a ak túto fotku akokoľvek okomentujete (v daný deň od 00:00 do 24:00), zaradím Vás do losovania. Losovanie bude prebiehať vždy nasledujúci 2. deň v mesiaci. Jeden výherca tak dostane výrobky zo zverejnenej fotky.

Keďže som ale nechcela sklamať nikoho z Vás, rozhodla som sa, že Vám budem nakoniec robiť súťaže vždy dve :)

SÚŤAŽ č.2 - pre rýchle strely

Počas 1.dňa v mesiaci bude teda prebiehať aj druhá súťaž, ktorú po novom budeme označovať ako "Rýchla strela". Pri tejto súťaži platí staré dobré pravidlo: Kto prvý pod zverejnenú fotku koment dá, tomu darček z fotky pošlem rada :* Čas zverejnenia bude čisto náhodný, istý je len prvý deň v mesiaci ;) Bang bang! 

ĎAKUJEM Vám, že Vás a tak aj seba môžem svojou prácou baviť a verím, že sa nebudete u mňa nudiť ;)

Švecka